The Economic Board

Team Members

Jan van Dellen portret

Jan van Dellen

Algemeen Directeur

Jan van Dellen is sinds september 2022 algemeen directeur van The Economic Board, Eerder was hij onder meer wethouder Economische Zaken en Sport bij de gemeente Arnhem. 
Lucia Hendriks

Lucia Hendriks

Executive PA, HR, projectmanager

Lucia is als Executive PA, HR-manager en projectmanager verantwoordelijk voor de interne organisatiestructuur. Voor vragen over The Economic Board en afspraken kunt u bij haar terecht.
Jan Luijten portret

Jan Luijten

Civic entrepreneur cluster Slimme Duurzaamheid

Jan Luijten is civic entrepreneur van het cluster Slimme Duurzaamheid. Jan werkt verder als senior adviseur duurzame ontwikkeling bij de gemeente Nijmegen.
John van Sambeek portret

John van Sambeek

Civic entrepreneur cluster Health, Hightech, Food

John van Sambeek is civic entrepreneur voor het cluster Health, Hightech, Food. Hij is strategisch manager regionale economische ontwikkeling bij het Radboudumc.
Marieke Butterhof

Marieke Butterhoff

Civic entrepreneur cluster Energy

Marieke Butterhoff is civic entrepreneur van het cluster Energy. Zij stimuleert nieuwe keten- en systeemsamenwerkingen om bestaande en nieuwe Energyhubs in de regio te versterken. Verder is Marieke eigenaar van Buro Kantelaar, op het gebied van energietransitie en duurzame economie.
Renate Bouwman portret

Renate Bouwman

Civic entrepreneur cluster Arbeidsmarkt

Renate Bouwman is civic entrepreneur van het cluster Arbeidsmarkt. Zij zet zich in voor het aantrekken en behoud van human capital.
Simone Rensen portret

Simone Rensen

Projectondersteuner

Simone Rensen ondersteunt onze civic entrepreneurs bij hun werkzaamheden.
Hanneline Oosting portret

Hanneline Oosting-Adriaansens

Senior communicatieadviseur

Hanneline is als senior communicatieadviseur verantwoordelijk voor de stakeholdercommunicatie, tevens is zij het eerste aanspreekpunt voor de gemeenten en de Groene Metropoolregio Arnhem-Nijmegen. In het uitgebreide netwerk van The Economic Board houdt ze contact met met de verschillende stakeholders om hen te informeren, betrekken bij en enthousiasmeren voor Lifeport.
Laelia Engelsman

Laelia Engelsman

Webredacteur

Laelia Engelsman is verantwoordelijk voor contentplanning, copywriting en eindredactie. Heeft u interessant nieuws of een mooi achtergrondverhaal, dan bent u bij haar aan het goede adres.
1 2 3 4